To holdsejre i ugens serierunde!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Serieholdene 2024/2025

Skrevet af Christian Streit

Pre-Season forventninger til Virums fire Seriehold

Virum 4 er Østserie-holdet med målsætningen om en top-4 placering efter oprykningen fra Serie1 til Østserie sidste sæson.

Virum 5 er Serie1-holdet med målsætningen at forblive i Serie1 – dermed samme målsætning som sidste år, hvor målet blev opnået – dog dengang med en del hjælp fra diverse spillere som normalt spiller på langt højere niveau. Yderligere, ønskes der at indarbejde flere ungdomsspillere i denne sæson for at hjælpe deres udvikling.

Virum 6 er Serie2-holdet med målsætningen om at kæmpe med om oprykning, efter de var meget tæt på at klare det allerede sidste sæson. Yderligere, ønskes der at indarbejde flere ungdomsspillere i denne sæson for at hjælpe deres udvikling.

Virum 7 er Serie3-holdet med målsætningen om at ligge i midten af rækken efter oprykningen fra Serie4 til Serie3 sidste sæson.

Kampuge: 2 ud af 18:

Virum 4: Østserie: Holdkaptajn Henrik Koch

Holdkaptajn Henrik Koch beskriver kampen således:

Een af klassikkerne i rækken med 2 gode hold.

Niels, Karsten, Oscar og Emil fra Virum.

Lars, Anders, Jonathan og Jes fra Allerød (Jes er tidligere Virum-spiller).

Tætte doubler hvor Niels og Karsten viste rutinen. Og Oscar og Emil tabte til teknisk dygtige spillere og stor rutine fra Lars Rasmussen. 1-1

Virum lagde godt fra land med 3 singlesejre hvor Niels, Karsten og Oscar vandt og Emil tabte. 4-2.

Herefter var hjemmebane fordelen og lyset generende. Tætte kampe og Virum vinder kun 1 single via den rutinerede legende Niels. 5-5. Flemin taber knebent 5 sæt til Anders Garm. Oscar taber i 5 sæt. Emil spillede lidt under hans niveau, generende lys, samt spilletyper spillede nok en rolle.

I sidste runde viser Allerød styrken og tager igen 3 singler og igen er Niels stærkt spillende og vinder sin.

Niels vinder 3. Karsten og Oscar vinder 1. Og 1 double i det tætte 8:6 nederlag.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Holdkaptajn Christian Streit beskriver kampen således:

Virum5 skulle spille deres første hjemmebanekamp i denne sæson i Virum Arena i onsdags. Modstanderen var et kendt hold for Virum5 – nemlig Allerød2 – som har været en jævnbyrdig modstander for kaptajn Streits hold de sidste mange sæsoner. Så det var på forhånd klart, at dette ville blive en meget intens og lige holdkamp. Kaptajn Streit ønskede at stille op sammen med rutinerede Gunni Rode og give 2 nye spillere på Virum5 en chance for debut. Disse 2 spillere var Benjamin Vonebjerg (i sin første holdkamp for Virum overhovedet efter skiftet fra Odense i denne sommer) samt et af flere ungdomshåb i Virum – Felix Stahl Eriksen. Desværre blev det til en sygdomsbetinget afmelding for Felix – hvilket betød at Mathias Steen Kirchhecher – som allerede sidste uge fik en plads på holdet pga. afbud, igen stillede op for Virum5.

Efter et 7:7 remis i første holdkamp i denne sæson i sidste uge (hos DTU) var det vigtigt for kaptajn Streit igen at hente point i denne holdkamp for at bygge en buffer op til de farlige bundpladser i rækken. Det er også åbenlyst – i det mindste på papiret – at nogle af de stærkeste modstandere venter på Virum5 i de sidste kampe (både i efteråret men også i foråret) – så point SKAL samles nu og her:

Doublerne blev valgt af kaptajn Streit, og det blev til et stærk comeback for Gunni/Streit doublen efter at have tabt i sidste uge. Denne gang blev det til en 3-sæt sejr uden den store slinger i valsen. Samtidigt spillede Mathias sammen med Benjamin mod de 2 stærkeste fra Allerød, og det skulle blive en intens gyser. Det gik frem og tilbage, og blev først afgjort – til Virums fordel – i de sidste dueller i 5.sæt. Dermed var føringen på 2:0 efter doublerne en realitet.

I første runde af singlerne var det Mathias som skulle spille mod deres stærkeste spiller. Og Mathias kom foran med 2:0 i sæt, men så kunne man være vidne til modstanderens høje kvalitet. Desværre blev det dermed til et 5-sæt nederlag til Mathias. Benjamin derimod kunne sikre sig en velfortjent 4-sæt sejr for at bringe stillingen til 3:1. Kaptajn Streit vandt sikkert i 3 sæt før Gunni måtte sande et nederlag i 5 sæt (på trods af at have ført 2:0 i sæt). Dermed var stillingen 4:2 efter første runde af singlerne.

I 2. runde var det så igen Mathias som kom ud i endnu et 5-sæt drama. Og i modsætning til sin første single på aftenen kunne Mathias nu sikre sejren i sidste ende. Dermed var føringen skruet op til 5:2. Så kom duellen mellem Benjamin og deres stærkeste spiller som var en kamp på højt niveau, men her var det Allerød som trak det lange strå i sidste ende i endnu en 5-sæt match. Dermed var stillingen reduceret til 5:3. Kaptajn Streit gjorde derefter kort process mod endnu en Allerødspiller, og 3 sæt senere var stillingen 6:3. Forventningerne var høje for Gunni i sin anden kamp, men desværre fik Gunni aldrig fundet sit gode spil frem, hvilket resulterede i et 4-sæt nederlag. Før de sidste 4 singler var stillingen dermed 6:4.

Så var det igen Mathias tur – og som i Mathias tidligere kampe – blev det endnu engang til 5 sæt. På dette tidspunkt var fornemmelsen at dette ville blive den helt afgørende kamp med konstellationen i denne 3. runde af singlerne. Og Mathias vandt dette uhyre vigtige 5.sæt med 11:9, for at sikre en 7:4 føring. Både Benjamin og kaptajn Streit spillede derefter samtidigt og bare én af de 2 skulle hente en sejr for at vinde holdkampen. Benjamin var ude i en 5-sæt gyser hvor stillingen var 11:11 i 5.sæt. Spændingen var på højeste niveau på dette tidspunkt – men hele spændingen blev nulstillet da kaptajn Streit på bordet ved siden af, kunne færdiggøre sin 4-sæt sejr for at hente det afgørende 8. point. Benjamin vandt så de sidste 2 dueller i sin match for også at vinde – og dermed var stillingen 9:4. Nu var der kun Gunni tilbage som skulle spille sin match mod den højst-ratede spiller fra Allerød. Gunni spillede med afstand sin bedste kamp indtil videre i sæsonen og vandt i 3 sæt. Dermed var slutstillingen 10:4 til Virum.

MVP var kaptajn Streit med 3 single sejre, Mathias og Benjamin fik hver 2 single sejre, og Gunni formåede at vinde 1 af sine 3 singler.

Nu er der en uges pause (efterårsferie) og så skal Virum tage imod Herlev d. 23. oktober i Virum.

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Resultat: Hillerød vs Virum: 9:5

Næste kamp: Furesø vs Virum (23.oktober)

(Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra kaptajn Merkyte)

Virum 7: Serie 3: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Kaptajn Zimmermann spillede ikke kampen i denne uge, derfor var det for denne kamp kaptajn Tue Dyekjær-Hansen som beskriver kampen således:

Efter at vi som oprykkere havde spillet uafgjort i den første kamp, var det store spørgsmål stadig om Virum 7 hørte til i toppen, bunden eller midten af serie 3.

Kim og Tue lagde stærk ud i doublen og kom foran 2-0, men taber klart 3 sæt, så spændingen var intakt. Men efter 4 matchbolde i 4 sæt ender vi alligevel med at tabe 3-2. Bitter start – vi var dog nu ekstra tændte i singlerne, selvom det så svært ud.

Heldigvis havde de en spiller, der var lavere ratet en alle Virums spillere og det giver 3 sejre. Desværre har de også en stærk ny ungdomsspiller som kun taber et sæt, så det giver 3 nederlag. Så afgørelsen skulle findes i singlerne mod deres højst ratede spiller (200 point over virumspillerne). Ovenikøbet en spiller med antispin – hvad der jo ofte giver udfordringer overfor vores rene topoptimerede loop-til-loop spil. Men efter 2 udmarvende prikspilskampe lykkes det Tonni og Kim og slå ham. Tue taber dog nemt.

Så kampen ender 5-5 og vi er stadig ubesejrede med 2 uafgjorte. Det er således stadig åbent hvor vi hører til i rækken – men noget kunne tyde på ,at vi er med i kampen om midterpladserne.