Klubmesterskab 2024

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var der klubmesterskab for ungdom i Virum. Ikke mindre end 37 deltagere. Efter rating var der lavet en A, B og C-række. I puljer af 4-5 spillere, med A-slutspil i A og B-rækken, og med både A og B-slutspil i C-rækken. Der var masser af sjov, og spændende kampe og vigtigst af alt, masser af socialt samvær under og efter mesterskabet. Efter turneringen var der nemlig fællesspisning og kåring af ‘Årets Kammerat’, ‘Årets Overraskelse’ og ‘Årets Spiller’.

Tak for en skøn sæson, tak til vores sponsorer Butterfly, Gentofte Kino og REMA 1000.

Sofus Andreasen (th.) vinder for andet år i træk klubmesterskabet i A-rækken. Foran Theodor Rode i finalen. I semifinalen vandt Sofus over Emil Hasselbalch 3-2, hvor Theodor slog Emma Vendelbo 3-0

Vinder af B-rækken blev Mikkel Radoor (tv.). Han vandt en gyser over Simon Torpe i 5. sæt.

Hubert Blou (tv) vinder C-række over Rishi 3-2 i finalen

B-finalen i C-rækken. Vinder blev Vitus Blou vand 3-1 over Cody

‘Årets’ er Virums måske vigtigste hædringer. Til venstre ‘Årets kammerat’ Felix Blou. I Midten ‘Årets Overraskelse’ Julius Bach. Til højre ‘Årets Spiller’ Emil Hasselbalch.

37 spillerne var tilmeldt årets klubmesterskab.