Flere debutanter med til Sweden Star Halmstad

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Traditionen tro havde Virum en del ungdomsspillere med til Sweden Tour serien. Det første stævne i år var i weekenden i Halmstad. Dette var et A-stævne (Sweden Star), hvor der under den overordnede serie også er Grand Prix (GP) stævner, som er B-stævner. Tjek i øvrigt klubbens stævnekalender på www.virumbtk.dk for en oversigt over disse og de danske stævner. 

Virum havde følgende spillere med: Theodor Rode, Kevin Zhou, Mathias Kirschecker, Jonathan Kiel Jakobsen, Philip Kiel Jakobsen Philip, Mikkel Radoor, Leo Holm Olsen og Frederik Kristensen. Særligt var det fedt at se flere debutanter i blandt, da det var første gang for både Leo og Mikkel.

I P12 var Virums eneste deltager Frederik Kristensen. Frederik tabte den ene i puljen, men hev en vigtig 3-2 sejr hjem over Noel Lundberg, Hammarby IF BTF. Kampen efter puljen blev dog exit med et 3-0 nederlag til Gustav Larsson, Mölndals BTK. I P13 gjorde både Leo og Mikkel også deres bedste med 3-1 nedelag, men i tætte sæt. Philip var sendt i kval-kamp også et 3-1 nederlag. Men godt at se drengene til disse stævner. I P14 var Philip var god nok til at spille sig videre i P14, hvor han vandt begge sine kampe, men efterfølgende dog måtte se sig slået af Charlie Frisk, København BTK. Felix Stahl Eriksen vandt også sin pulje og sikkert den efterfølgende kamp. Menuen var herefter den 2. seedet Emil Ellemann, som den seneste sæson har vist sig meget stærk og blandt toppen i Europa. Felix var godt med i to af sættene, men det var Elleman der satte punktum 3-0. Leo var også med, men det var hårde puljekampe, som endte med sejre til modstanderne. I P16 var der deltagelse af Jonathan, Philip og Mathias og Felix. Mathias leverede dagens gyser i puljen med en 20-18 sejr i femte sæt over Svante Sandström, Trelleborgs BTK. Med et nederlag i anden puljekamp gik Mathias således videre som 2’er. Mathias tabte den første kamp efter puljen. Philip var godt kørende i sin pulje og vandt to ud af to kampe. Med et 3-1 nederlag efter puljen var det også endestationen for Philip. Felix og Jonathan måtte begge se sig slået i begge pulje-kampe. I HJ18 var Jonathan, Kevin og Theodor med. Jonathan havde fået en meget svær pulje – men måske var det også lidt sjovt at prøve at spille mod Mio Pilola og Dominykas. Kevin lagde godt fra land med en god sejr 11-9 i femte over Benjamin Lundin, Askims BTK, hvorefter Kevin måtte se sig slået af seedet Emil Gjörling, Ängby SK med 3-1. Theodor vandt også første kamp over Marcus Pierobon Bakken, Fokus BTK, men tabte efterfølgende. I H20 var de begge også med, men begge måtte sande en hård start med nederlag.  

Der blev heppet godt fra sidelinjen