Så starter holdturneringerne!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Så starter sæson 2024/25 for divisionsholdene i weekenden, og i oktober starter også serieholdene op. Redaktionen har været i kontakt med holdlederne fra de respektive hold for at give deres ord på hvad de forventer af sæsonen. 

 

Virum1 – Bordtennisligaen Herre. Kaptajn Henrik Vendelbo udtaler sig: “Det bliver en svær 1. halvsæson, da vi ikke har niveauet til at drille nogle af de 4-5 bedste hold og derudover også får det svært mod resten. Med uhyggelig meget medvind kan vi måske slutte i top 6, men det er ikke så sandsynligt. Men vi er også oppe imod klubber der bruger mange hundrede tusinde kroner om året på deres hold og spillere. I Virum er vi blot glade amatører…. Det betyder, at vi nok må se frem til – som ét af to hold – at spille mod top 4 fra 1. division efter nytår. Her spiller man så om 2 pladser i næste års liga. Men heller ikke her vil vi være favoritter. Kampene bliver dog nok noget sjovere at spille…. Men vi vil naturligvis gå ud og spille alle kampe på bedste vis, og så må vi se, hvor langt det rækker. Fordelen på den lange bane er, at en del af vores unge spillere vil få mulighed for at spille nogle kampe mod de bedste spillere i landet. Det kan jo også noget…

Virum2 – 2. division. Kaptajn Morten Hasselbalch vurderer følgende. “Holdet har en del gode spillere at gøre godt med, det giver optimisme. Men et blik på rækken viser dog at rækken i ’Vest-danmark’ er stærk og at det vil blive svært at ende i oprykningsspillet. Derfor er det mest realistisk scenarie at Virum2 kommer til at spille nedrykningskampene. Forventningen og ambitionen er mange tætte holdkampe gennem sæsonen og at forblive i 2. division. Holdet vil bestå af rutineret spillere og flere af klubbens unge talenter”.

Virum3 – 3. division. Jesper Christensen udtaler følgende om holdets og det forventninger: “Holdet satser på at blive i rækken. Holdet kommer til at bestå af en blanding af ungdom og rutinerede. Anton Dong, Frederik Vater og Kevin Zhou kan forhåbentligt fortsætte den gode udvikling og vinde mange kampe. Denne ungdom bliver suppleret af Henrik “Kokos” Schmitz, Giulio Olivero, Jesper Christensen, men også flere står på spring, bl.a. Benjamin Vonebjerg. Det bliver en sæson hvor holdopstillingen kan variere efter hvem der er modstander. Det bliver en spændende sæson”.

Virum4 – Østserien. Holdet ser frem til den kommende sæson med en stærk række. Vi har tradition for at ligge i top 5 i Østserien, og det forventer vi også i 2024/25 da vi har en bred og stærk bruttotrup. Sådan vurderer kaptajn Henrik Koch sæsonen.

Virum5 – Serie1. Holdkaptajn Christian Streit udtaler: “Vi forventer endnu engang en udfordrende sæson i Serie1. Der har været en del udskiftninger på Virum5-holdet. Sidste år var en overlevelse i Serie1, hvor der var mulighed for at indarbejde spillere fra højere-rangerede hold – der regnes ikke med at gøre det igen i år med samme frekvens. Men med team-spirit og stærke ungdomsspillere i kulissen håber Captain Streit på det bedst-mulige resultat og endnu engang overlevelse i Serie1″.

Virum 6 – Serie 2. Starter sæsonen i en rigtig fin og stærk form. Den målrettede træning med Tobias Rasmussen har bidraget til forbedring af spillernes evner og gejsten, så ambitionsniveauet ligger højt. Den forrige sæsons placering som nr. 2 i puljen demonstrerer holdets modenhed og inspirerer igen at sigte efter toppen. We will be victorious!, udtaler Kaptajn Inga.

Virum7 – Serie 3. Holdleder Peter udtaler: ”Vi er oprykker fra serie 4. Vores hold består af 6 jævnbyrdige spillere, som hele tiden forbedrer niveauet. Vi håber på mange jævnbyrdige kampe og tror på at vi kan slutte i den bedste halvdel af rækken”.