Flere podiepladser til Virumspillere i Holbæk

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Lørdag den 28.09 var flere Virum-spillere taget til Holbæk for at spille Sparekassen Sjælland-Fyn Efterårsstævne 2024.

Gustav Larsen, Morten Hasselbalch og Theodor Rode stillede op i Herre Elite. Der var fem deltagere med, så det var alle mod alle. Morten formåede at vinde 3 ud af 4 kampe og sikrede sig dermed en sølvmedalje. Kun lithaunske Benas Skirmantas, Frederiksberg, var en for svær opgave. Benas tabte i øvrigt kun ét sæt i løbet af turneringen.

I Herre Klasse 1 var det en fornøjelse af se Emil Russel tilbage. Emil har en lang historie i klubben og tidligere været en solid træner for ungdomsspillerne. Og Emil har ikke glemt bordtennisspillet. I klasse 1 deltog han sammen med to andre Virum-spillere: Theodor Rode og Gustav Larsen. Emil og Theodor nåede semifinalen, Gustav finalen (tabte til Benas), så ikke mindre end 3 Virum spillere på podiet i rækken!

I Herre Klasse 2 var Emil også med. Her i selskab med de to unge spillere Simon Torpe og Mads Hyldager. Særligt Mads leverede en god indsat ved at nå kvartfinalen. Emil fik endnu en semifinaleplads.

I Herre Klasse 6 var Virum repræsenteret ved Jan Gabe, som for tiden nok er den mest stævnedeltagende Virum-spiller. Jan vandt en enkelt kamp i puljen.

Der var også double-turnering. A og B. I A-rækken spillerede Theodor Rode/Morten Hasselbalch og fik en hæderlig 2. plads, hvor Gustav/Emil måtte se sig slået ud i puljen. I B-rækken var Simon og Mads et team. De spillede godt og havde tætte kampe. Det blev til en flot 3. plads!