Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Serieholdene 2024/2025

Skrevet af Christian Streit

Pre-Season forventninger til Virums fire Seriehold

Virum 4 er Østserie-holdet med målsætningen om en top-4 placering efter oprykningen fra Serie1 til Østserie sidste sæson.

Virum 5 er Serie1-holdet med målsætningen at forblive i Serie1 – dermed samme målsætning som sidste år, hvor målet blev opnået – dog dengang med en del hjælp fra diverse spillere som normalt spiller på langt højere niveau. Yderligere, ønskes der at indarbejde flere ungdomsspillere i denne sæson for at hjælpe deres udvikling.

Virum 6 er Serie2-holdet med målsætningen om at kæmpe med om oprykning, efter de var meget tæt på at klare det allerede sidste sæson. Yderligere, ønskes der at indarbejde flere ungdomsspillere i denne sæson for at hjælpe deres udvikling.

Virum 7 er Serie3-holdet med målsætningen om at ligge i midten af rækken efter oprykningen fra Serie4 til Serie3 sidste sæson.

Kampuge: 1 ud af 18:

Virum 4: Østserie: Holdkaptajn Henrik Koch

Resultat: Virum vs Brønshøj: 12:2

Næste kamp: Allerød vs Virum (9.oktober)

(Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra kaptajn Koch)

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Virum5 skulle starte sæsonen i tirsdags med en udebanekamp mod DTU.

Kaptajn Streit havde valgt at stille op sammen med Christian Wieth, Morten Bach Jensen og Gunni Rode. Der var kun 10 minutter til kampstart, da sæsonens første tragedie indtraf.  Pludselig hørte hele DTU et brøl af smerte. Morten lå på gulvet og tog sig til archillessenen. De resterende Virumspillere frygtede det værste (også baseret på Mortens tidligere skade). Denne gang var det så det andet ben. Skaden er nu blevet bekræftet at være så alvorlig at Morten nok ikke kommer til at spille bordtennis mere i år. Nu var gode råd dyre. Kaptajn Streit tog en hurtig beslutning – nu kun 5 minutter før kampstart – at ringe til Mathias Steen Kirchhecher, som heldigvis med hjælp fra sin far blev bragt til DTU. DTU-spillerne indvilgede i en 30-minutters udsætning af kampen – tak for stort sportsmanship, DTU !

Dermed startede kampen lidt anderledes end forventet – nu med Mathias på kampseddelen på Mortens oprindelige plads.

Efter doublerne blev splittet (Christian W og Mathias vandt deres mens Christian S og Gunni tabte deres) og de første singler endte med kun en kaptajn Streit sejr for Virum og nederlag til de andre 3 Virumspillere, var stillingen 4:2 til DTU – hvor tankerne primært kredsede om Mortens situation. På dette tidspunkt kom så den slemme bekræftelse på skaden fra sygehuset, hvilket så gjorde at fokus alligevel røg lidt over på resten af kampen, da der nu i det mindste var klarhed.

I 2. runde af singlerne blev det så desværre til endnu et single nederlag til Christian Wieth. Dermed var stillingen 5:2 til DTU og det krævede noget af et comeback. Mathias startede dette comeback med en stærk 3-sæt sejr. Gunni fulgte op med en 4-sæt sejr, og da kaptajn Streit så indså at han med sin sejr kunne bringe stillingen tilbage til status quo med 5:5, var der ingen slinger i valsen og 3 sæt senere stod det virkelig 5:5.

Dermed var der kun 4 singler tilbage. Christian Wieth måtte sande et nederlag, også i sin sidste single denne aften. Gunni måtte acceptere et nederlag i sin sidste kamp. Dermed var stillingen 7:5 til DTU med kun youngster Mathias og kaptajn Streit tilbage. Med alt på spil, kunne kaptajn Streit sikre endnu en 3-sæt sejr for at give Mathias chancen for at hente et point til Virum hvis han kunne vinde sin sidste kamp på denne aften. Og Mathias vandt en stærk 4-sæt sejr for at bringe slutresultatet til 7:7.

MVP for Virum var kaptajn Streit med 3 vundne singler. Mathias vandt 2 ud af 3, Gunni 1 ud af 3, og Christian Wieth kunne desværre på denne aften ikke sikre nogle single sejre.

Næste kamp for Virum5 er så en hjemmebanekamp på kommende onsdag (9.oktober) mod Allerød.

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Resultat: Virum vs Kildeskoven: 5:9

Næste kamp: Hillerød vs Virum (9.oktober)

(Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra kaptajn Merkyte)

Virum 7: Serie 3: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Resultat: Allerød vs Virum: 5:5

Næste kamp: Virum vs Slangerup (9.oktober)

(Det var desværre ikke muligt at få en kommentar fra kaptajn Zimmermann)